Baklijst

Door de baklijst krijgt de afdruk een zwevend 3D-effect. Het voordeel van een baklijst is dat de gehele foto zichtbaar blijft en deze niet gedeeltelijk achter de rand van de lijst verdwijnt. De afdruk ligt 5mm van de zijkanten en de onderkant. Om de afdruk te beschermen wordt gebruik gemaakt van de lamineer techniek. De achterkant is afgewerkt met achtertik en voorzien van muurbevestigingmateriaal / staaldraad.

Inlijsten

Inlijsten is een precisie werk. Voor gemaakte “foutjes”  is maar één oplossing: Opnieuw beginnen!

De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alleen zuurvrij materiaal wordt gebruikt.

Een aantal lijsten worden volledig in eigen beheer gemaakt. Het proces van ruw hout naar sierlijst of baklijst kan dagen in beslag nemen. In een enkel geval 1 tot 2 maanden indien de lijst met goud (21 karaats bladgoud) belegd dient te worden.

Voor de lijsten die op voorraad zijn geldt een levertijd van gemiddeld 10 werkdagen. Indien wenselijk kan de levertijd verkort worden

Sierlijst

Bij een sierlijst wordt veelal gebruik gemaakt van een passe partout waar onder een zuurvrij karton is bevestigd. Hiertussen komt de afbeelding. De breedte van de passe partout rand ligt tussen de 40 en 75 mm. Afhankleijk van afbeelding formaat.

Om de afbeelding te beschermen wordt een glasplaat gebruikt. Dit kan helder glas zijn of UV werend glas.  De achterkant is afgewerkt met achtertik en voorzien van muurbevestigingmateriaal / staaldraad.

Door de baklijst krijgt de afdruk een zwevend 3D-effect. Het voordeel van een baklijst is dat de gehele foto zichtbaar blijft en deze niet gedeeltelijk achter de rand van de lijst verdwijnt.

SKU: N/A Category:
Clear